Rubber automatten | Renault | universele 4 delige set

Originele pasvorm en kwaliteit rubberen automattenset.

✔ hoogwaardig rubber
✔ geen rubbergeur
✔ stevig profiel voor goede grip
✔ opstaande rand tegen vuil en vocht
✔ eenvoudig te reinigen met water
✔ anti-slip rug
✔ stevige bevestiging

Lees meer

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 34,95

Speciale prijs: € 32,50

incl. BTW
Leverbaar binnen 1-3 dagen
Merk Renault
Model Algemeen
Type N/B
Bouwjaar N/B
Materiaal rubber
Pasvorm Universeel
Set 4

Beschrijving

Gledring rubber- automatten staat bekend om het zorgvuldig ontwerpen van rubberen matten die perfect in het voertuig passen omdat metingen nauwkeurig en precies worden gedaan. Om een perfect product te kunnen garanderen meet Gledring alle afmetingen en vormen handmatig en ze kopiëren dus geen bestaande exemplaren. De metingen zijn compleet en passen 100% op het voertuig omdat met elk detail rekening wordt gehouden.

De rubberenmatten zijn uitgerust met originele bevestigingspunten die ervoor zorgen dat de rubberen mat niet onder je voet glijdt en daarmee de veiligheid ook verhoogt. De rubberen matten van Gledring hebben ook een stijlvolle rand en bieden een optimale bescherming aan de vloer van je auto. Het is zo precies gemeten dat vuil niet over de rand heen kan. De 13mm hoge rand geeft het voertuig een stijlvolle uitstraling terwijl de rubberen matten zich perfect integreren met het interieur en een volledige bescherming van de vloer bieden. Een belangrijk criteria bij het ontwerpen van de matten was dat het makkelijk te reinigen moest zijn. Daarom hebben de matten van Gledring rechte lijnen zonder scherpe randen.

Voor het produceren van de Gledring rubberen automatten worden de duurzaamste materialen gebruikt die zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Vanwege het hoogwaardige rubber dat wordt gebruikt bij de productie, worden ze gekenmerkt door een bovengemiddelde lange levensduur. Omdat het materiaal natuurlijk en niet gerecycled is, heeft het ook een aangename geur. Gledring is erg milieubewust en om minder afval de wereld in te creëren hebben ze de hanger van de matten zo gefabriceerd dat die nadien als ijskrabber te gebruiken is.